Android İçin En İyi Müzik İndirme Uygulamaları 2020

Android Telefonlar İçin En İyi Müzik İndirme Uygulamaları 2020 

Müzik indirmek için geliştirilen birçok Android uygulamasının varlığından, neredeyse hepimiz haberdarız. Ancak Android için en iyi müzik indirme uygulamaları listemizde yer alan uygulamalar, ücretsiz olduğu gibi sorunsuz çalışmalarıyla sizler için özel seçtiğimiz uygulamalardan oluşmaktadır. 

Android İçin En İyi Müzik İndirme Uygulamaları 

SuperCloud Song MP3 Downloader 

Video şeklindeki müzikleri çok basit bir şekilde indirmenize olanak tanıyan uygulama, ücretsiz olduğu gibi uygulama içi satın almalarında olmadığı bir uygulama olarak öne çıkıyor. Bazen reklamlarla karşılaşabileceğiniz SuperCloud ile indirmek istediğiniz müziğin adını yazdıktan sonra, çıkan videolardan birini seçerek videodaki müziği ses olarak indirebilirsiniz.

Android Telefonlar İçin En İyi Müzik İndirme Uygulamaları 2020

Music Paradise Pro 

Farklı özellikleriyle öne çıkan müzik uygulaması, video sitelerindeki klip veya diğer videolardaki sesleri MP3 olarak indirebileceğiniz harika bir uygulamadır. Bunun yanı sıra ücretsiz ve popüler olan müzik sitelerinden şarkıları indirme imkânı da sunan Music Paradise Pro, oynatıcı özelliği ile indirmeden önce müziği dinlemenizi sağlıyor. 

OG Youtube 

Adından da anlaşılacağı üzere Youtube üzerindeki videolar üzerindeki sesleri indirmeye yarayan OG Youtube, video seslerini MP3 veya MP4 formatında indirebileceğiniz kullanışlı uygulamalar arasındadır.  

Peggo 

SoundCloud ve Youtube videolarındaki sesleri almak için, Android için en iyi müzik indirme uygulamaları listemizdeki en iyi programlardan biridir. 

Sesi indirdikten sonra saklayabilir veya uygulama üzerinde kaydedebilirsiniz. Uygulamanın tek özelliği bu olmayıp, indirdiğiniz müzikleri kırpmak ve bir kısmını almak gibi farklı özelliklerde sunmaktadır. 

MYT Müzik 

Youtube üzerinden video içeriğindeki müzikleri MP3 ve MP4 formatında, kolaylıkla indirebilirsiniz. Ücretsiz olan uygulama, kendi bünyesinde indirmek istediğiniz müziği oynatma özelliğini de kullanıcılarına sunmaktadır. 

Tubidy 

Video platformlarından kolaylıkla sesleri MP3 formatında indirebileceğiniz Tubity, kolay kullanılabilir arayüzü ile oldukça pratik bir uygulamadır.  

Ses kısmını indirmek istediğiniz videonun adını yazıp bulduktan sonra, videonun sesini MP3 ve MP4 formatında indirebilirsiniz. Uygulama ücretsiz olup, uygulama içi satın alma işlemleri bulunmuyor. 

Deezer 

12 milyonu aşan kullanıcı sayısıyla dikkat çeken uygulama, 35 milyonun üzerinde lisanslı şarkıları kendi bünyesinde kullanıcılarına sunuyor. Android için en iyi müzik indirme uygulamaları arasında ücretsiz olanlara yer vermiş olsak da, ucuz ve kaliteli olması nedeniyle ücretli uygulama olarak Deezer’ı da listemize ekledik. 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bu içerik korunmaktadır !!