Ayrılmanın Vakti Miydi? Elektro bağlamalı kesinlikle dinlemeye değer

Amasyalı Ferhat Ayrılmanın vakti miydi? Sözleri Şerif Kayra müziği yine Şerif Kayra ve Gökmen Ürü’ye ait olan harika ve bir o kadar da duygu yüklü bir türküsüyle sizlerleyim değerli dinleyenlerim. Kendi sazım ve sözümle çalıp okumaya çalıştım umarım beğenirsiniz ve paylaşırsınız. Paylaşmak güzeldir. 🙂 Hatalar için şimdiden affınıza sığınır keyifle dinlemenizi temenni ederim.

Başka güzel türkülerde daha buluşmak dileğiyle sevgiyle ve türkülerle, türkülü yüreklerde kalın efendim. Sevgi ve saygılarımla..

Bu arada eğer henüz abone olmadıysanız kanalıma abone olmanızı, paylaşımlardan anında haberdar olmak için bildirim zilini açmanızı ve türkülerimi beğendiyseniz de videolarıma beğeni yapmanızı önemle rica eder saygılar sunarım.:)

Sizlerden ricamız beğendiğiniz türkü videolarını gerek sanatçılarımıza destek olmak gerekse de türkülerimize sahip çıkarak onları ileri ki nesillere taşıyabilmek adına videonun alt kısmında yer alan paylaşım butonlarını kullanarak özellikle sosyal medyada paylaşmanız ve diğer arkadaşlarınızın da dinlemelerine vesile olmanızdır.  Her daim türkülerle kalmanız dileğiyle keyifli dinlemeler efendim…

Diğer Videolar İçin Sayfayı Kaydırın!
Videoyu Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bu içerik korunmaktadır !!